Tekst: Reidar Schlytter, Begnadalen.no

Foto og video: Rune Stenslette og Reidar Schlytter

Endelig fikk vi åpen konsert i Begndalen kirke igjen, etter lang ventetid med koronaproblemmer. Vi ble  invitert til konsert med Sør-Aurdalkoret og Vestre Slidre sanglag sammen med Caledonia jazzband søndag kveld.

I nærmest fullsatt kirke fikke publikum servert en kjempefin konsert. Koret fremførte mange forskjellige sanger og hadde også på reportuaret Staut sin sang «Sjå sole», hvor teksten satt godt. Caledonia jazzband ga oss svingende rytmer som publikum ga stående applaus til. Siste del av konserten sang koret sammen med jazzbandet i flere flotte fremføringer.

Tusen takk til koret og jazzbandet som ga oss denne gode opplevelsen på en søndags kveld.

Klikk på bildene for stort format

Videoer med tillatelse fra Rune Stenslette