Det blir kino i Sør-Aurdalshallen førstkommende lørdag, 16. oktober. Barnefilmen Petter Kanin Hopper Hjemmefra klokken 17.00, og James Bond – No Time To Die klokken 19.00.

Neste filmkveld blir lørdag 13. november, med Tre Nøtter Til Askepott, og Nordsjøen

Petter Kanin Hopper Hjemmefra

Petter kanin er tilbake! Bea, Thomas og kaninene har endelig skapt en familie, men til tross for hans beste innsats klarer ikke Petter å bli kvitt sitt rampete rykte. Når han omsider bestemmer seg for å rømme fra familien, befinner Petter seg i en verden der hans rampestreker blir verdsatt. Når familien risikerer alt for å finne han, må Petter bestemme seg for hva slags kanin han vil være. Tillat for alle.

Klikk på plakaten for å se trailer

Billetter kjøpes på nettsiden til bygdekinoen, klikk her

Petter Kanin hopper hjemmefra movie poster image

James Bond – No Time To Die

Klokken 19.00 er det selveste James Bond med No Time To Die. Freden blir kortvarig når hans gamle venn Felix Leiter fra CIA dukker opp og ber om hjelp. Oppdraget med å redde en kidnappet forsker viser seg å være langt mer risikabelt enn forventet, og leder Bond på sporet av en mystisk skurk bevæpnet med farlig ny teknologi. Aldersgrense 12 år.

Klikk på plakaten for å se trailer

Billetter kjøpes på nettsiden til bygdekinoen, klikk her

James Bond: No Time To Die movie poster image