Denne uka (uke 22) er det de som er født i 1955 og 1956 som har fått sin første dose. Fra uke 23 begynner Sør-Aurdal kommune med vaksinering av risikogruppene under 65 år.

Totalt i Sør-Aurdal  er det nå vaksinert

  • 274 personer som har fått 1. dose.
  • 752 personer som er fullvaksinerte.

I uke 23 får Sør-Aurdal kommune totalt 132 doser der 89 personer skal få dose 2, og 43 personer får dose 1. Kommunen har ikke fått tall fra FHI for de neste ukene ennå, men antar at det vil ligge på omtrent samme nivå som nå. Fra siste del av juni vil de begynne å vaksinere friske personer under 65 år.

Sør-Aurdal kommune gjennomfører vaksinering i tur og orden, og har du gitt beskjed om at du ønsker vaksinering vil legekontoret ta kontakt med deg når det er din tur, for å avtale tidspunkt for vaksinering.