Vil du ha en sommerjobb ute i naturen?

Er du ungdom mellom 15-25 år og er interessert og nysgjerrig på skogbruk? Eller kanskje du rett og slett bare er på jakt etter en sommerjobb der du kan være ute? Da kan en sommerjobb i JOB:U være akkurat det du er ute etter.

JOB:U – 2021 samarbeider nå med flere i Innlandet. I år skal vi samle lag til sommerjobb i skogen i Eidskog, Kongsvinger, Grue, Åsnes, Våler, Løten, Stange-Romedal, Åmot, Stor-Elvdal, Sør-Aurdal, Hadeland, Nordre Land og muligens Lillehammer.

Her kan du se hva andre ungdommer sier om sommerjobben selv: Ungdom intervju på NRK1

Oppgavene vil være å drive ungskogpleie med ryddesag. Jobben vil først og fremst være tre uker, men kan strekke seg lengre.

JOB:U – 2021

I år skal vi samle ungdom til sommerjobb i skogen i Sør-Aurdal. 3-4 ungdommer tilbys sommerjobb som går ut på å utføre ungskogpleie med ryddesag. Det vil bli tilbudt kurs i ungskogpleie og du får kursbevis, om du ikke har det fra før. Det er en fordel om du er i god fysisk form.

Kvalifikasjoner:

  • ivrig og motivert
  • pliktoppfyllende og evne å samarbeide med flere

Du får:

  • kurs m/ kursbevis i ungskogpleie
  • være mye ute
  • en fysisk jobb
  • erfaring og kontakt med skogbruket

Timelønn etter tariff.

Søknad og CV sendes til: espen.nerodegard@sor-aurdal.kommune.no

Søknadsfrist 10. mai.