Tekst og foto: Eli Torp

Sør-Aurdal kommune arrangerer sommerskole i uke 25 og 26. Kommunen har mottatt midler fra Utdanningsdirektoratet for å tilby sommerskole til barn og unge i kommunen.

For å få til dette trenger vi deg, din organisasjon, ditt lag eller forening som ønsker å bidra inn i sommerskolen, som aktivitetsledere med ulike kurs og aktiviteter i dette tidsrommet.

Vi håper at mange aktivitetsledere har lyst til å være med å gi barn og unge to fine uker med mye moro!

Hvem er aktivitetslederne vi ser etter?

  • Kanskje er du er lærerstudent som har lyst til å sette kunnskapen din ut i livet?
  • Kanskje ser du på dette som en fin mulighet for en koselig sommerjobb?
  • Kanskje er du en del av en organisasjon, et lag, eller forening og ønsker å vise barn og unge det spennende dere driver med.
  • Kanskje er det innen idrett, husflid, motor, dans, dyr, gaming, kunst, friluftsliv, teknologi, naturbruk, matlaging, musikk osv.

Her kan barn og unge få mulighet til å lære noe nytt sammen med deg / dere, og ikke minst ha det hyggelig sammen med andre!

Det er også mulig for deg, evt din organisasjon, lag, eller forening og samarbeide med andre om et felles tilbud i denne perioden. Du må være over 18 år.

Hvilke aktiviteter og kurs sommerskolen inneholder og hvilken aldersgruppe sommerskolen har et tilbud for, er opp til tilbyderne. De kan selv bestemme at de f.eks. ønsker å gi et tilbud til 1. – 4. trinn innen friluftsliv.

Kurs og fysisk aktivitet

Det er gøy å lære nye ting. Hovedfokuset for alle aktiviteter og kurs skal ligge på mestring, glede og inkludering. Sommerskolen skal være et fint sted å være for alle! Litt fysisk aktivitet som fotball, volleyball, natursti, eller lignende er alltids gode avbrekk i kursdagene – både for liten og stor.

Utlysning som aktivitetsleder i sommerskolen blir liggende under ledige stillinger på Sør-Aurdal kommune sin hjemmeside. Vi håper mange ser mulighetene i sommerskole og sammen kan vi få til et flott tilbud til barn og unge i kommunen.

Ta gjerne kontakt med prosjektleder Eli Torp ved spørsmål, på telefon 951 42 240.