Beitostølen Live er særdeles stolte av å toppe programmet med siste Vazelina-konserten i Valdres noen sinne.

Vazelina Bilopphøggers

Egentlig var planen å legge opp i 2020 med en tårevåt avskjedsturné, men siden har kongene av norsk underholdning opplevd en suksess som har gått rett til hodet. Bandet uttaler følgende i en melding:

 «Vi var bare 10 dager unna full nedstengning med våre avslutningskonserter på Spektrum. Vi var godt i gang med fulle hus og salgsrekorder der vi hadde vøri’, men slik er det. Etter fire utsettelser (!) vil dessi konserta nå bli gjennomført seinhøstes’ 2021. Derfor… er vi klara  for nye konserter så fort som mulig i hele sommar fram tel avslutningen på høsten. Vi vil legge tel, at vi alle har hatt gode muligheter for hvile og oppladning. Derfor er vi klare for nye musikalske kraftprestasjoner – vi skal itte skuffe!»

SPUTNIK

Knut T. Storbukås, eller Sputnik, er et enestående fenomén i norsk musikkliv. 

Lastebilsjåføren fra den lille bygda Bostrak i Telemark solgte på få år mer enn 1 million kassetter og satte publikumsrekorder en rekke steder der han opptrådte.

Sputnik ble kåret til «Årets artist i Norge» i 1990, og høsten 1993 kom han i Guinnes rekordbok da han gjennomførte 36 opptredener fra Mandal i syd til Tromsø i nord på 72 timer! Påsken 1990 var han i Sovjetunionen og innspilte den mest orginale musikkvideo som noen norsk artist har laget: Midt under Glasnost sto Sputnik på Den Røde Plass i Moskva og sang «Lukk opp din hjertedør», og videoen ble da også vist i sin helhet i selveste Dagsrevyen. Sputnik stjal showet under åpningen av TV 2 i Grieghallen høsten 1992 i duett med Kjell Bækkelund og han har også opptrådt i Sverige, Danmark, USA – og på Svalbard og  i Zansibar , Thailand og Spania – Men fremfor alt har han opptrådt på hundrevis av store og små steder rundt i hele Norge.

Sputnik fikk i begynnelsen hard medfart av kritikerne, men han var desto mer elsket av folket. I dag er Sputnik en levende legende – anerkjent av alle som selve symbolet på folkelighet i Norge.

Det er skrevet bok om Sputnik, Sputnik er flere ganger nevnt fra Stortingets talestol, Norges statsminister har gjestet Sputniks hjem, og utallige kronikker og offentlige debatter har omhandlet fenomenet Sputnik.

Hvert år kommer tusenvis av interesserte for å besøke Sputnik hjemme i Bostrak. 

Slike en rekke artister har gjort  det i USA, har Sputnik nå gitt alle anledning til å se den enestående samlingen sølv, gull, diamant og platinaplater samt  mye annet fra Sputniks karriere i sitt eget Sputnik Museum.

Hr. Smiths Venner

Hr. Smiths Venner er et hyllestband til Joachim «Jokke» Nielsen, og leverer de udødelige klassikerne hans med energi, tempo og råskap. I 2020 feirer Hr. Smiths Venner 10 år som band, i løpet av den tiden har bandet spilt over 200 konserter og har med det opparbeidet seg et særdeles godt rykte som beinsolide leverandører av Jokkes arv. Bandet har figurert på forskjellige konsertarenaer, puber, barer, utesteder, samfunnshus, privatboliger, låver, festivaler, klamme kjellere og glovarme scener både innendørs og ute rundt omkring i Norge, ingen scene er for stor og ingen plass er for liten.

Svette og øl i skjønn forening renner i strie strømmer når bandets fem medlemmer hamrer grundig løs på Jokkes katalog midt i mellom ærefryktig respekt og skamløs spilleglede,og publikum er garantert å forlate lokalet med et smil om munnen og et minne for livet. Kom og syng deg hes mens Hr. Smiths Venner byr opp til haraball, det blir en kveld du (og strupen din) sent glemmer!

KOMPLETT PROGRAM:

 
Fredag 11. juni: Sivert Høyem, Åge & Sambandet, Janove, Marion Ravn, Unni Wilhelmsen, Trond Svendsen & Tuxedo, Tora, Cover Me – a tribute to Bruce Springsteen.
 
Lørdag 12. juni: Vazelina Bilopphøggers, Admiral P, Postgirobygget, DDE, Bigbang, Sputnik , Måndag, The Rebels, Hr. Smiths Venner.
 
Mvh.
Atle Dalen
Daglig Leder
Beitostølen Live AS
997 34 124