STAUT ønsker at du skal være med i deres offisielle musikkvideo til bandets nye låt, «Går så fint». Her er hva de skriver på sin Facebook-side.

Går så fint

Når har du det aller finest? STAUT skal lage musikkvideo og vil ha med DEG som stjerna i videoen. Vi vil be deg sende oss en liten filmsnutt der du viser at det GÅR FINT, sammen med den eller de du er glad i.

Vi ønsker oss filmsnutter (maks 15 sekunder) med kjærestepar, foreldre og barn, besteforeldre og barnebarn, gode arbeidskollegaer, bestevenner, folk som faller utenfor og gode samaritaner, lærere og elever, nygifte, gullbryllupsjubilanter, fjellturister, gamere, folk med spesielle behov og gode hjelpere, fattige og rike, folk fra nord til sør, fra øst og vest, nordmenn av alle farger og fasonger, bønder, børsmeglere, kunstnere, sjåfører, helsearbeidere, politi, fiskere, folk fra bygd og by – kort sagt: Alle som kan vise at DET GÅR FINT.

Så send en liten video i LIGGENDE FORMAT til stautvideo@gmail.com innen søndag 17. januar, og bli en vakker del av det som skal være vår offisielle video til vår nye single GÅR SÅ FINT.

Oppdatering 13.01.2020:

Kjære STAUT-publikum!
 
Vi holder på å se alle de fine videoene vi allerede har fått tilsendt som skal bli til musikkvideo for vår nye single, «Går Så Fint».
 
Det er fortsatt plass til flere. Ta en titt på mobilen din og se om du finner rørende filmøyeblikk med den du er glad i, som du vil dele med oss og bli en del av musikkvideoen vår.
 
Send en 15 sekunders filmsnutt i liggende format til stautvideo@gmail.com.