Matkroken Reinli har blitt kåret til den beste Matkroken butikken i region Øst og Vest, i 2019.

– Kåringen blir gjennomført ved at kundene blir spurt om hvordan de opplever besøket i butikken. Dette gjelder service, vareutvalg, hjelpsomhet, smil og en god prat, forteller Aud Ingebjørg Fremgaard.

Fremgaard og de andre ansatte i butikken synes selvfølgelig det er veldig hyggelig å bli satt pris på, og ekstra moro at det er kundene som har stemt de frem.

– Det er jo positivt for butikken med en slik pris. Det ligger masse jobb på få mennesker i en liten butikk, men vi har jo snart 40 års erfaring. 1. januar 2021 er det 40 år siden Erland og jeg tok over butikken etter Bjørg og Martin. Vi har mange gode og lojale kunder, og vil takke hver og en av dem som har bidratt til at det ble en så fin diplom til Reinli, legger Aud Ingebjørg til.

Matkroken Reinli har mottatt mange hyggelige hilsninger etter at de mottok prisen. På Facebook siden til butikken har det strømmet på med gratulasjoner.

Reinli.no stiller seg i rekken av gratulanter, med en meget velfortjent pris.