Grendacupen 2020 er dessverre avlyst, på grunn av Korona pandemien. På pressekonferansen fredag 7. august kom regjeringen, helsedirektoratet og folkehelseinstituttet (FHI) med nye og oppdaterte smittevernsregler og oppfordringer.

Leder i Bagn IL, Steinar Skjerve, forteller at de bestemte dette allerede før pressekonferansen 7. august. Vi satser på nytt i 2021 med mange deltagere og vennskapelige dyster på fotballbanen.

Kongsvegrittet 2020 går som planlagt

Facebooksiden til Kongsvegrittet ble følgende melding lagt ut av Morten Bellika Johansen, lørdag 8. august:

Da er det en uke igjen til Kongsvegrittet 2020. De nye løypene er merket og klare for årets ritt. Stikkord for den nye løypa er morsomme stier, en del høydemeter, fantastisk utsikt og varierende grusveier.

Med fint vær i vente, kanonfine omgivelser å sykle i, og muligheter for å kjøpe seg både mat og drikke på Ellingsæter, så håper vi på mange deltagere. Påmelding enten på forhånd på deltager.no eller på Ellingsæter på rittdagen.

Obs: Hvis det skulle ta helt av med ny deltagerrekord så er det max. 200 deltagere…

På spørsmål om årets arrangement svarer Morten Bellika Johansen i Bagn IL følgende:

«Når vi vet hvor mange deltagere det blir så må vi ta en vurdering på å utvide startområdet. Da må starte rytterne i puljer bortover på veien i stedet for i klynge som tidligere. Ellers skal alt foregå ute, både påmelding og premieutdeling, da er det lettere å holde avstand.

Så er vi veldig spent på hvor mange deltagere det blir. Vi er forberedt på færre enn før, men håper at mange hyttefolk og lokale bruker lørdagen til en fin sykkeltur. Det er ganske enkelt å delta på dette rittet og samtidig følge smittevernrådene».

Kongsvegrittet 2020 går av stabelen lørdag 15. august klokken 11.00, med start og mål på Ellingsæter Sport og Turistsenter.

NYE LØYPER: Flotte og innbydende løyper er klare for å ta imot sykkelrytterne i årets ritt. Foto: Morten Bellika Johansen