GRATULERER MED DAGEN!

Her er bilder og videoer fra årets 17. mai feiring. Mange i bygda stilte opp til denne, litt annerledes markering av nasjonaldagen.

Nederst på siden ser og hører du 17. mai talen til ordfører Marit Hougsrud, i tillegg til 17. mai gudstjenesten.

God oppslutning

Det ble en minneverdig 17. mai feiring i år, til tross for korona pandemien. 17 kjøretøy ble med i kortesjen i Reinli. Traktorer, bobler, historiske kjøretøy, og Valdres brann- og redningstjeneste IKS, deltok. Noen av dem fortsatte turen til Leira etter kortesjen i Reinli.

Da kortesjen ankom Reinli kapell, var det mange som hadde møtt opp til bekransningen av bautaen, men med behørig avstand. Kransen ble lagt på av barn fra Reinli Fritidsklubb. Barna er Ørjan og Andrea Hagen Kvaal, Torkil Kvaal, Sondre og Eskil Stensæter Dokken og Lisa Hermundsplass.

Se billedkavalkade, inkludert innsendte bilder fra Hilde Solheim Kvaal og Laila Helen Lundstein. Etter kortesjen i Reinli ble det arrangert barnetog i Liagrenda. Klikk på bildeserien for større utgave av bildene.

Video fra kortesjen med Reinlisangen som bakgrunnsmusikk, innspilt av Jørgen Hagen Larheim.

 

 

Hør ordfører Marit Hougsrud sin 17. mai tale her

 

 

17. mai gudstjeneste

Vi er glade for å kunne invitere deg inn i Hedalen stavkirke til digital gudstjeneste i dag 17. mai. Alle andre år har vi tilbudt 17. mai gudstjenester i alle våre kirker. I annerledes året 2020 blir det digital 17. mai gudstjeneste fra Hedalen stavkirke. Anders kantor har filmet og redigert.

Medvirkende: Signe prest, Anders kantor, Kirsten Heimestøl tekstleser, og i koret: Ola Fønhus, Arne G Perlestenbakken, Toril Grønhaug og Liv Barbro Veimodet. Se og hør gudstjenesten her.