Sør-Aurdal kommune har satt ned en beredskapsgruppe bestående av ledelse og nøkkelpersonell. Situasjonen følges fortløpende, og det er tett samarbeid med Fylkesmannen, Sykehuset Innlandet og Folkehelseinstituttet.

temasiden til kommunen vil de fortløpende samle alle artikler som publiseres i forbindelse med korona-viruset. Sør-Aurdal kommune følger situasjonen fortløpende, og det er tett samarbeid med Fylkesmannen, Sykehuset Innlandet og Folkehelseinstituttet.

Sør-Aurdal kommune har pr 23.3.20 ingen smittede.

Har du spørsmål om korona-viruset?

Hvis du ikke finner svar i artiklene på temasiden, eller på fhi.no, ring 815 55 015. Se også nettsiden til Helsenorge.no, her kan du registrere mistanke om smitte.

Siste artikler, pr. 23.3.2020

Klikk på linkene for å komme til artiklene.

Klikk her for å komme til kommunens temaside