Velkommen til Solhaug

På utkikk etter et herskapelig selskapslokale?

Kurs, møter og konferanser, konfirmasjon eller bursdag, bryllup, dåp eller begravelse - prøv Solhaug i Bagn.

Vi kan også tilby:

Servering? Vi kan tilby egen kokke og servering ved bordene, varm- eller kaldretter. Vi leverer også snitter og koldtbord på døra. Videoprosjektor og storskjerm er ypperlig for å vise bildeshow, filmsnutter og sangtekster for allsang. En del av veggmaleriene i gangen ned til kjellerstua, der det er garderober.
Solhaug er opprinnelig en doktorgård bygget i år 1900 av dr. Hallgrim E. Evjen. Huset er romslig laget for å kunne ha plass til pasienter over noen dager. Det gamle stabburet er over 100 år, og dørene er fra telthuset på Bagnsmoen. Hovedbygningen ble delvis ombygd og modernisert i 1950-58. Et anneks ble satt opp i 1956-58. Til 1935 hadde de to kyr på Solhaug.
Den Kristelige Menighet i Valdres overtok bygget på slutten av 90-tallet. 1. etg. ble gjort om til en stor herskapelig møtesal, et moderne kjøkken ble bygget, vannbåren varme lagt i gulvene, ventilasjonsanlegg og nye toaletter installert. Det ble lagt vekt på å bevare opprinnelig utsmykninger og utskjæringer. Alt skjedde på dugnad over et helt år i 2001. Uteområdet ble planert og sådd i 3 plan, med en fotballbane og ballnett nederst. Vakkert plassert på solsiden i Bagn, ca. 1 time fra sentrum, i grønne omgivelser og med utsikt ned mot Begna. Ta av ved kjøpesenteret i Bagn og kjør rundt dette, skilt mot Tonsåsen. Under E-16 og på bro over Begna, forbi kirken og etter hvert et par hundre meter oppover. Ta av til venstre i stor høyresving.

GPS kartreferanse:

N6743394 - Ø530882

Solhaug fungerer i dag som et møte- og aktivitetssenter for menigheten, som teller rundt 140 medlemmer.

Kontaktinformasjon: Jan Hansson, telefon 911 66 407, e-post jan.vvt@gmail.com