Velkommen til Reintun

Har du planer om selskap?

Reintun forsamlingshus kan leies ut til ulike selskaper. Salen har god plass til ca. 80 personer. Kjøkkenet er godt utstyrt med det du trenger til borddekking, servering og matlaging. Vi har også et møterom i andre etasje til utleie.

For spørsmål om leie, ta kontakt med Bjørn Trygve Dokken på telefon 971 85 981.

Utleiepriser på Reintun (vedtatt på årsmøtet 1. mars 2013)

Private arrangement / lukka selskap: Kr. 1.500,- + strøm
Offentlige arrangement med billettsalg: 30 % av overskuddet + strøm
Veslesalen i 2. etasje (passer til mindre møter): Kr. 300,- innkl. strøm

Konsert med Staut i oktober 2009
"Mø Tre" har spilt til dans mange ganger

NYHET! Foreningen Reintuns venner er opprettet, og deltar i grasrotandelen. Det vil si at hvis du som tipper hos Norsk Tipping gir beskjed om at du ønsker å støtte Reintuns venner, så går 7 % av summen du tipper for direkte inn på kontoen til foreningen. På denne måten er du med på å støtte Reintun forsamlingshus.

Formålet med foreningen er som følger:
Foreningen skal arbeide for å styrke Reintun Forsamlingshus i Reinli som sosial møteplass på tvers av generasjoner og folkeslag. Foreningen ønsker å fremme trivsel og samhold i lokalsamfunnet.

NYHET! Andelslistene for Reintun Forsamlingshus skal ajourføres, dette er ikke gjort siden 2005. På disse årene er det mange andelseigere som er gått bort. Det er viktig at styret får beskjed om hvem som eventuelt overtar andelene. Får vi ikke beskjed innen utgangen av 2018 går andelene tilbake til huset.

Medlemmer i styret for Reintuns venner, valgt på årsmøtet 24. februar 2018

 

I 2004 restaurerte Alex Nilsen fra Raufoss dette maleriet, det ble malt i 1941.